Het 'Leven met NAH' kwartetspel

NAH kwartetspel inhoud volledig
80 verschillende thema's

Vanaf het begin tot eind ben ik ongeveer 4 jaar bezig geweest om 20 verschillende thema’s te bedenken met ieder 4 subthema’s. Je leert dus over maar liefst 80 verschillende thema’s die allemaal met NAH te maken hebben. Het spel is een middel om de verschillende onderwerpen bespreekbaar te maken en zichtbaar te krijgen. Hierdoor ontstaat er meer begrip binnen en voor de doelgroep. De samenleving verdient een zichtbare plek voor NAH.

Ontwikkeling

Tijdens het ontwikkelen van het spel is het ook in 3 verschillende fases getest. In iedere fase is er gekeken naar aspecten hoe het spel nog verbeterd kon worden. Op de website zie je nu nog verschillende foto’s van de testversie. De uiteindelijke kaarten lijken heel erg op deze kaarten, maar dan nog wat mooier en beter! 

Verschillende doelgroepen

Het spel kan gebruikt worden door verschillende doelgroepen in diverse settings. Daarnaast is het spel erg uniek omdat er in iedere fase van het maken en ontwikkelen meerdere mensen met NAH betrokken zijn geweest. 

Hoe ziet dat eruit dan?

Op de foto’s hieronder krijg je een impressie van het kwartetspel. 

NAH kwartetspel volledig liggend
NAH kwartetspel kaarten staand
NAH kwartetspel kaarten liggend
NAH kwartetspel kaarten in doos
Wat krijg ik bij mijn bestelling?
  • Het kwartetspel met maar liefst 80 kaarten met 80 verschillende onderwerpen die allemaal te maken hebben met NAH;
  • 80 unieke illustraties gemaakt door Manon de Koning; 
  • Een boekje waarin je allerlei informatie kan teruglezen;
  • Ook de spelregels staan in dit boekje;
  • Leuke weetjes over het bedrijf achter het ‘Leven met NAH’ kwartetspel en de verschillende mensen die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling.
Scroll to Top