De missie van het NAH kwartetspel

Missie van Het NAH Kwartetspel

Door het ‘Leven met NAH’ spel ben ik met mijn bedrijf, ‘Het NAH kwartetspel’, bezig aan een grotere missie. Het is bedacht om meer bekendheid te creëren rondom NAH. Doordat het spel een educatieve functie heeft, leren de spelers meer over het leven met NAH. Ongeacht of ze dat zelf hebben. Naast informatie word je als speler ook uitgenodigd om je te verplaatsen in een ander en is er ruimte om persoonlijke anekdotes te delen.

Om een samenleving te creëren met een plek voor iedereen is ‘Leven met NAH’ noodzakelijk. Het spel zorgt ervoor dat NAH zichtbaar wordt voor iedereen!

Samen geven we NAH een zichtbare plek in de samenleving en verkleinen we de kloof.

Persoonlijke missie

Het heeft mij heel wat jaren met veel downs en ook wat ups gekost om weer een leven wat bij mij past te creëren. Het ontwikkelen van dit bedrijf en mijn kwartetspel heeft daar zeker een rol in gespeeld en bij geholpen. Ik ontving direct veel enthousiasme, wat mij veel motivatie gaf. Nu is het mijn missie om uit te dragen dat er, ondanks dat ik NAH heb en ik niet alles meer kan zoals ik daarvoor kon, nog van alles mogelijk is! 

Scroll to Top