Over mij

Faaria kijkt naar het NAH kwartetspel
Een ander leven

Mijn naam is Faaria Chand. In 2011, toen ik 21 was, werd ik getroffen door Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Mijn leven veranderde drastisch, mijn werk en studie moest ik achter mij laten. 

Ik liep in de jaren na mijn revalidatie, van ongeveer 2 jaar, tegen verschillende aspecten aan van leren leven met alle gevolgen van hersenletsel. Het was hierbij erg zoeken naar waar ik wat aan had. Niemand wist eigenlijk goed hoe om te gaan met deze situatie. Het voelde alsof ik leefde in een andere bubbel dan de bubbel van de rest van de maatschappij. Ik begon met vrijwilligerswerk waar ik veel voldoening uithaalde, het was een van de weinige uitjes in de week en ik voelde mij nuttig!

Ik fantaseerde hierdoor weleens hoe fijn het zou zijn als er een manier was om al het uitleggen over wat mijn letsel inhoudt etc. wat makkelijker te maken. Hier is ook het idee voor mijn kwartetspel ontstaan. Hoe tof zou het zijn als er, door middel van een leuk en makkelijk spelletje, een brug geslagen wordt met een voor mij belangrijk thema. Dat er meer bekendheid komt en ervaringen gedeeld kunnen worden.

Wist je dat?
  • Ik nu gelukkiger ben dan ooit;
  • Ik roei bij Roeivereniging Rijnmond;
  • Ik ook spreker ben;
  • Ik soms niet sliep van enthousiasme over de realisatie van het spel.
Scroll to Top